Tort Pina Colada III
Pina Colada Cake III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 508 calorii. Un amestec de amestec de tort, amestec instant de budincă de vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Pina Colada, Tort Pina Colada, și Tort Pina Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F ( 175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie canelată sau tubulară de 10 inci.
În bolul mare de amestecare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, 1/2 cană cremă de nucă de cocos, 1/2 cană ROM, ulei și ouă. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă ananasul.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigaie. Cu un cuțit de masă sau o frigăruie, faceți găuri la aproximativ 1 inch distanță în tort aproape până jos.
Combinați crema de nucă de cocos rămasă și 2 linguri de rom. Lingurați încet peste tort. Se răcește bine. A se păstra la frigider.