Tort Pina Colada I
Tort Pina Colada s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de praf de copt, sare, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Încercați Tort Pi Ciucura Colada, Tort Pina Colada, și Tort Pina Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, 1 1/2 căni de zahăr, praful de copt și sarea în castron. Faceți bine în centru și adăugați ulei, gălbenușuri de ou, apă rece, 1 cană de nucă de cocos și coajă de portocală. Bateți până se omogenizează.
Bateți albușurile cu cremă de tartru până se formează vârfuri tari. Se toarnă treptat amestecul de gălbenuș de ou peste albușuri, pliant ușor până se omogenizează. (Nu amestecați și nu amestecați).
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră, 15 minute sau până când tortul revine când este apăsat ușor.
Inversați tigaia pe pâlnie pentru a răci complet tortul.
Combinați ananasul, 1 cană de zahăr și untul în cratiță. Gatiti amestecand pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 5 minute amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă romul.
Scoateți tortul din tigaie, așezați-l pe farfuria de servire și străpungeți peste tot cu furculița. Amestec de lingură peste tort.
Se ornează cu nucă de cocos.....Bună Mâncare!!!