Picant dublu tort de ciocolata neagra necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 896 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, făină, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tort Picant Dublu De Ciocolată Neagră, Holiday Party s: tort picant de ciocolată neagră cu sirop fierbinte de mure #SeasonedGreetings, și Cookie-Uri Duble De Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie obișnuită pentru cupcake cu 12 căptușeli pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Cernem făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de budincă, germenii de grâu, piperul și sarea în amestecul de făină și puneți vasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Germeni De Grâu
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron al unui mixer electric cu suport cu palete, cremă zahărul și scurtarea împreună, până când amestecul este pufos, aproximativ 5 minute. Răsturnați vasul și apoi adăugați încet ouăle, câte un ou, răzuind părțile laterale ale vasului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
5
Adăugați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
6
În timp ce adăugați ouăle, puneți 2 3/4 căni de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Scoateți de pe foc odată ce apa fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Puneți pudra de cacao într-un castron mediu și turnați apa clocotită peste, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Opriți mixerul și adăugați cacao lichid în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Lăsați amestecul să se unească, apoi adăugați ingredientele uscate în aluat.
11
Scoateți vasul din mixerul electric și răzuiți vasul pentru a încorpora toate ingredientele. Îndoiți ciocolata neagră tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
12
Umpleți căptușelile pregătite cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până când o scobitoare iese curată, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
13
Lasă cupcakes-urile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
14
Pentru asamblare: umpleți centrul cupcakes-urilor cu umplutura de cireșe și acoperiți cu glazura de Mascarpone cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Nuci De Fistic
Tăiate în Felii
Glazura
Cireșe
15
Amestecați cireșele și coniacul împreună într-un castron și lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Cremă brânza cu compusul și extrage (nu amestecați prea mult).