Tort Picant Dublu De Ciocolată Neagră
Picant dublu tort de ciocolata neagra necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 896 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, făină, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tort Picant Dublu De Ciocolată Neagră, Holiday Party s: tort picant de ciocolată neagră cu sirop fierbinte de mure #SeasonedGreetings, și Cookie-Uri Duble De Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie obișnuită pentru cupcake cu 12 căptușeli pentru cupcake.
Cernem făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
Adăugați amestecul de budincă, germenii de grâu, piperul și sarea în amestecul de făină și puneți vasul deoparte.
Într-un castron al unui mixer electric cu suport cu palete, cremă zahărul și scurtarea împreună, până când amestecul este pufos, aproximativ 5 minute. Răsturnați vasul și apoi adăugați încet ouăle, câte un ou, răzuind părțile laterale ale vasului după fiecare adăugare.
Adăugați extractul de vanilie.
În timp ce adăugați ouăle, puneți 2 3/4 căni de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Scoateți de pe foc odată ce apa fierbe.
Puneți pudra de cacao într-un castron mediu și turnați apa clocotită peste, amestecând până se omogenizează.
Opriți mixerul și adăugați cacao lichid în aluat.
Lăsați amestecul să se unească, apoi adăugați ingredientele uscate în aluat.
Scoateți vasul din mixerul electric și răzuiți vasul pentru a încorpora toate ingredientele. Îndoiți ciocolata neagră tocată.
Umpleți căptușelile pregătite cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până când o scobitoare iese curată, 18 până la 20 de minute.
Lasă cupcakes-urile să se răcească complet.
Pentru asamblare: umpleți centrul cupcakes-urilor cu umplutura de cireșe și acoperiți cu glazura de Mascarpone cu fistic.
Amestecați cireșele și coniacul împreună într-un castron și lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute.
Cremă brânza cu compusul și extrage (nu amestecați prea mult).
Adăugați zahărul pudră după gust.