Tort Petit Fours

Tort Petit Fours
Cake Petit Fours ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 564 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de tort de lire sterline, lapte, glazură de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Primul tort de mere al bebelușului și Petit Fours, Petit Fours, și Petit Fours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați tortul în felii groase de 1/4 inci.
2
Întindeți gemul pe feliile de tort și apoi acoperiți cu căpșuni feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Ardei ArbolArdei Arbol
GemGem
3
Tăiați feliile de tort în cercuri și stele de 1 inch și dați deoparte.
4
Separați glazura în 3 boluri și adăugați colorant alimentar pentru a ajunge la culorile dorite (1 până la 2 picături de roșu pentru a face roz, 1 până la 2 picături de verde pentru a face spumă de mare și 1 până la 2 picături de maro pentru a face cremă). Faceți o glazură combinând zahărul și laptele într-un bol mediu. Separați glazura în 3 boluri și nuanțați fiecare pentru a se potrivi cu culorile de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați tăieturile de tort pe un suport de sârmă. Umpleți 3 pungi de plastic resigilabile prevăzute cu un vârf de stea cu fiecare culoare de înghețare și apoi țeava dorită de înghețare. Folosind o presă de pepene galben, adăugați o lingură de înghețată și apoi sandwich decupajele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Stropiți glazura peste decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Lăsați glazura să se stabilească. Pipe o stea pe partea de sus a fiecărui petit patru cu culoarea corespunzătoare de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
8
Garnisiți cu o felie mică de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista