Tort Petit Fours

Tort Petit Fours
Cake Petit Fours ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 564 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de tort de lire sterline, lapte, glazură de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Primul tort de mere al bebelușului și Petit Fours, Petit Fours, și Petit Fours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați tortul în felii groase de 1/4 inci.
2
Întindeți gemul pe feliile de tort și apoi acoperiți cu căpșuni feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
3
Tăiați feliile de tort în cercuri și stele de 1 inch și dați deoparte.
4
Separați glazura în 3 boluri și adăugați colorant alimentar pentru a ajunge la culorile dorite (1 până la 2 picături de roșu pentru a face roz, 1 până la 2 picături de verde pentru a face spumă de mare și 1 până la 2 picături de maro pentru a face cremă). Faceți o glazură combinând zahărul și laptele într-un bol mediu. Separați glazura în 3 boluri și nuanțați fiecare pentru a se potrivi cu culorile de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați tăieturile de tort pe un suport de sârmă. Umpleți 3 pungi de plastic resigilabile prevăzute cu un vârf de stea cu fiecare culoare de înghețare și apoi țeava dorită de înghețare. Folosind o presă de pepene galben, adăugați o lingură de înghețată și apoi sandwich decupajele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Stropiți glazura peste decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Lăsați glazura să se stabilească. Pipe o stea pe partea de sus a fiecărui petit patru cu culoarea corespunzătoare de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
8
Garnisiți cu o felie mică de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista