Tort perfect de Ziua Sfântului Patrick
Tortul perfect de Ziua Sfântului Patrick ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție conține 646 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. 1900 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, ciocolată dulce-amară, bere irlandeză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Aragaz lent Carne de vită și varză: perfectă pentru Ziua Sfântului Patrick, Tort de ciocolată Sf. Patrick, și Tort de tei de Ziua Sfântului Patrick.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați 2 tigăi de tort de 9 inci cu hârtie pergament și pulverizați cu spray de gătit.
Se toarnă berea într-o cratiță, se adaugă untul și se aduce la foc mic la foc mediu-mic.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pudra de cacao până când amestecul este neted. Lăsați amestecul să se răcească. Într-un castron, bateți ouăle și smântâna împreună până se omogenizează cu un mixer electric și amestecați amestecul puternic pentru a face un lichid neted și gros.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se toarnă amestecul tare în amestecul de făină și se combină ușor cu o spatulă.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt setate și o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, aproximativ 30 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească în tigăi timp de 5 minute înainte de a inversa prăjiturile pe rafturi de sârmă pentru a termina răcirea.
Amestecați împreună zahărul cofetarilor, untul și lichiorul de cremă irlandeză până când amestecul formează o înghețare netedă și tartinabilă (adăugați mai mult zahăr sau lichior după cum este necesar pentru a crea consistența dorită).
Întindeți jumătate de glazură deasupra fiecărui tort.
Așezați ciocolata tocată într-un bol rezistent la căldură. Aduceți crema la fierbere aproape într-o cratiță mică și turnați peste ciocolată. Se amestecă untul și se amestecă amestecul până când ciocolata se topește și amestecul este foarte neted. Se lasă să se răcească până când amestecul este turnat, dar nu subțire sau prea curgător, 10 până la 15 minute. Stivați ușor un tort deasupra celuilalt, înghețând părțile superioare și stropiți cu grijă amestecul de ciocolată peste tort, permițând picăturilor decorative să curgă pe părți.