Tortul Parfait cu zmeură și piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 578 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână migdale, gălbenușuri de ou, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare sunt Tort Parfait cu zmeură și piersici, Tort De Mic Dejun Cu Zmeură De Piersici, și Peach Parfait Pie.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaie cu arc de 9 inci cu laturi înalte de 3 inci cu spray antiaderent. Măcinați fin macaroanele, migdalele și coaja de lămâie în procesor. Apăsați jumătate din amestec peste fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Piersici piure în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3
Transferați piureul într-o cratiță grea cu adâncime și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana se reduce la 1 cana, amestecand des, aproximativ 10 minute (culoarea piureului se va inchide usor).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se transferă în castron și se răcește până se răcește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Piure de zmeură în procesor. Se strecoara prin sita asezata peste bolul mediu, presand pentru a extrage cat mai multe fructe. Chill piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Bateți 1/4 cană smântână, gălbenușuri de ou, zahăr, sirop de porumb și unt într-un castron mare de metal pentru a combina. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Gălbenuș De Ou
Unt
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
7
Bateti in mod constant pana cand baza parfait se ingroasa si termometrul introdus in registrele de baza 160 F, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Bateti
8
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți baza parfait până când se răcește și se răcește complet, aproximativ 8 minute. Împărțiți între 2 boluri medii (aproximativ 1 cană de bază parfait în fiecare castron). Bateți restul de 2 1/4 căni de cremă într-un castron mare până se formează vârfuri medii. Îndoiți piureul de piersici rece și schnapps în 1 bază parfait, apoi pliați în jumătate de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
1 1/2 Uncii De Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Cremă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Întindeți parfaitul de piersici în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Presărați amestecul de macaroon rămas peste.
11
Se pune în congelator.
12
Îndoiți 1 cană de piure de zmeură (rezervați piureul rămas pentru o altă utilizare) în baza parfait în al doilea bol. Îndoiți frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Întindeți parfait peste amestecul de macaroon în tigaie. Capac; înghețați cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Îndoiți folia de aluminiu cu bandă de 30x7 inci pe lungime în jumătate pentru a forma bandă de 30x3 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Ciocolată albă cu microunde în vas de sticlă pentru intervale de 10 secunde până când ciocolata începe să se topească; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
3
Se toarnă într-o pungă mică de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Tăiați vârful 1 colț al sacului. Pipă ciocolată albă peste bandă de folie în design dantelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Lăsați să stea până se stabilește ciocolata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
6
Folosind cuțitul încălzit, tăiați în jurul tortului parfait pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Ținând banda de folie în poziție verticală și paralelă cu fundul tortului, Așezați 1 capăt împotriva tortului, partea de ciocolată albă înăuntru. Apăsați ușor benzi complet în jurul tort ca un gard, lăsând consola. Congelați 10 minute. Începând de la surplombare, îndepărtați cu atenție folia. Tăiați surplombul de ciocolată. Capac; întoarceți tortul la congelator până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția zmeurii, într-un castron mare; lăsați compotul să stea cel puțin 15 minute și până la 1 oră, amestecând ocazional. Aranjați zmeura deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Compot
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați tortul în pene.
3
Se servește cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
1
Ciocolata albă Lindt și Perugina au dat cele mai bune rezultate în bucătăria noastră de testare.