Tort negru rusesc II
Negru tort rus II ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de glazură de ciocolată, ulei vegetal, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Pâine Neagră Rusă, Pâine Neagră Rusă, și Pâine Neagră Rusă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Bateți împreună amestecul de tort, apa, uleiul vegetal, amestecul instant de budincă, scorțișoara, cuișoarele, cafeaua instant și ouăle până se amestecă.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește înainte de îngheț.
Se amestecă împreună glazura, lichiorul de cafea și vodca până se amestecă.
Se întinde pe tortul răcit.