Tort Mos Craciun Blocat
Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 557 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați aroma curcubeu-fructe de pădure dulce-acrișor chewy licorice, zahăr grosier, marshmallow și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 906 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blocat pe dulce: Ziua Îndrăgostiților Oreo tort Pops, Peeps blocat în noroi (coaja de ciocolată de Paște), și Mărturisirea # 139: sunt blocat în echipament de vacanță ... florentini cu migdale de ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia pătrată de 9 inci cu scurtare; acoperiți cu făină (nu folosiți spray de gătit). Ungeți ușor 1 cană de briose în mini tigaie de briose și 1 cană de briose în tigaie de briose de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă aluatul de tort în 1 ceașcă de mini brioșă și 1 ceașcă de brioșă de dimensiuni obișnuite, umplând două treimi.
Se toarnă aluatul rămas în tigaie pătrată.
Coaceți cupcakes 11 până la 14 minute, pătrat 47 până la 53 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din cupele de briose și tigaie; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, tăiați vârfurile rotunjite de prăjituri.
Între timp, rezervați 1/2 cană de glazură albă într-un castron mic și 1/4 cană de glazură de ciocolată într-un alt castron mic.
Așezați stratul de tort pătrat, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire. Înghețați cu glazura de ciocolată rămasă.
Așezați cupcake obișnuit, cu partea rotunjită în jos, pe tort.
Așezați napolitane cu zahăr de ciocolată pe partea lor în jurul cupcake-ului, folosind glazură de ciocolată rezervată pentru a le ține pe loc în jurul cupcake-ului, pentru a forma coșul de fum. Stivă napolitane, tăierea după cum este necesar să arate ca cărămizi, pentru a face 2 straturi de cookie-uri pe 4 laturi ale cupcake.
Tăiați mini cupcake în jumătate într-un unghi. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de glazură albă rezervată cu culoarea alimentară cu gel roșu, după cum doriți, pentru a obține o culoare roșu intens.
Așezați cupcake la un unghi în partea de sus a coșului de fum și înghețați cu glazură roșie.
Se presară cu zahăr roșu. Apăsați marshmallows miniaturale tăiate pe fundul cupcake-ului roșu mat. Acesta este spatele lui Moș Crăciun.
Bomboane de ciocolată masticabile cu microunde la 3 până la 8 secunde, doar până se modelează. Apăsați ferm pe capetele bețișoarelor roșii de lemn dulce și formați-le în cizme. Apăsați licorice se termină în cupcake coș de fum pentru a face picioare Santas.
Lingura rămasă înghețată rezervată într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Tăiați vârful mic de la 1 colț de sac, și țeavă glazură albă și zăpadă pe coș și blană în jurul vârfurilor de cizme.
Generos răspândit și Movilă rămase glazura alb pufos pentru a arata ca troienele de zăpadă peste tort, venind împotriva coșului de fum în movile.
Pentru a face punga Santas, înfășurați marshmallow cu gustare de fructe roșii, ciupind la un capăt pentru a forma forma sacului. Folosind cuțit paring, taie benzi verde din rainbow-berry aroma dulce-acru chewy licorice. Înfășurați fâșia de bomboane verzi în jurul sacului de Moș Crăciun și legați-o ușor de geantă.
Presărați tortul cu zahăr pudră și apoi cu zahăr grosier pentru a arăta ca zăpada proaspăt căzută. Depozitați ușor acoperit.