Tort Mocha Chocolate Icebox
O porție conține 516 calorii, 5g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, brânză mascarpone, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Mochan Icebox, Tort Mochan Icebox, și Tort De Gheață Cu Ciocolată Caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel, combinați smântâna grea, mascarpone, zahărul, lichiorul de cafea, pudra de cacao, pudra espresso și vanilia.
Se amestecă la viteză mică pentru a combina și apoi crește încet viteza, până se formează ferm peaks.To asamblați tortul, aranjați prăjiturile cu ciocolată plat într-o tigaie cu arc de 8 inci, acoperind fundul cât mai mult posibil. (Am rupe unele cookie-uri pentru a umple spațiile.)
Întindeți o cincime din frisca mocha uniform peste fursecuri.
Așezați un alt strat de fursecuri deasupra, întins și atingând, urmat de încă o cincime din cremă. Continuați să stratificați fursecurile și smântâna până când există 5 straturi din fiecare, terminând cu un strat de cremă. Neteziți partea superioară, acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte.Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul exteriorului tortului și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Presărați blatul cu ciocolată, tăiați în pene și serviți la rece.