Tort Mic Din Pădurea Neagră
Micul tort din Pădurea Neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 954 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 21 de fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de 10 cm 15 inch și tapetați cu hârtie de ceară. Ungeți și făinați hârtia de ceară.Cernem împreună făina, pudra de cacao și praful de copt, apoi amestecăm sarea. Set aside.In într-un castron, bateți albușurile până se spumează, apoi adăugați treptat zahărul, bătând până la vârfurile moi form.In un al doilea castron, bate galbenusurile pana se ingroasa si lamaie colorate. Bateți vanilia, apoi amestecați gălbenușurile în albușuri.Îndoiți amestecul de făină în amestecul de ouă.
Întindeți amestecul uniform pe tigaie. Va părea subțire, dar se va umfla în cuptor.
Coaceți timp de 12 minute sau până când straturile apar setate. Slăbiți de pe margini cu un cuțit, apoi întoarceți-l cu grijă pe un suport de sârmă.
Scoateți tava și îndepărtați cu grijă hârtia.
Lăsați să se răcească complet.Pregătiți umplutura.
Scurgeți cireșele, rezervând 1/4 cană de suc.
Combinați 1/4 cană suc rezervat, cireșe, 1/2 cană zahăr și amidon de porumb într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor. Se amestecă extractele și se lasă să se răcească complet.Pregătiți frisca.
Combinați frișca și zahărul de cofetărie într-un bol mare de amestecare. Bateți cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Bate în vanilie.Asamblați tortul.
Tăiați tortul în 6 pătrate. Puneți un pătrat pe o farfurie de tort și întindeți peste el aproximativ 3 linguri la 1/4 cană de frișcă. Puneți aproximativ 3 linguri de umplutură de cireșe peste ea. Repetați, stratificând pătrate de tort, frișcă și umplutură, până când aveți un teanc. Acoperiți întregul teanc cu frișcă. Decorați prin conducte mai multă frișcă în jurul marginilor sau garnisiți cu sirop de ciocolată și o cireșă cu tulpină.