Banana Coconut luau Cake necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 556 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare, cremă de tartru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Paula ' s Laula Luau Coconut Pie, Tort Cu Nucă De Cocos Cu Banane, și Tort Cu Nucă De Cocos Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Ungeți și făinați 1 formă de brioșă (12 cani).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
4
Într-un castron mediu, combinați făinurile, praful de copt, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ghimbir
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mare al unui mixer de stand, adăugați untul și zaharurile și bateți până când amestecul este foarte ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
6
Se amestecă oul până se încorporează. În timp ce mixerul funcționează, adăugați ingredientele uscate și apoi crema. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți în piureul de banane și vanilie. Umpleți fiecare cană de briose 2/3 din drum cu aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Banane
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Coaceți brioșele până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Scoateți cositorul din cuptor și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, transferați brioșele într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
1
Tapetați o tigaie cu o folie de silpat sau aluminiu care a fost unsă cu unt Generos.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Aruncați nucile de macadamia cu untul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Macadamia
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-o cratiță cu fundul greu, combinați zahărul cu apa și crema de tartru. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Când siropul atinge o culoare medie auriu-chihlimbar, opriți focul și amestecați jumătate din sirop în vasul cu nucile de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Nuci De Macadamia
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Se toarnă amestecul pe tigaia pregătită și se lasă fragilul să se răcească. La zahărul caramelizat rămas, amestecați cu grijă laptele de cocos. Răciți sosul complet înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Când fragilul s-a răcit, tocați-l aproximativ cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Aranjați un inel de ananas pe o farfurie mică. Inversați o prăjitură pe inelul de ananas. Se acoperă cu o lingură mică de înghețată de nucă de cocos și o stropire de macadamia tocată fragilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Nuci De Macadamia
Ananas
Nucă De Cocos
7
Stropiți desertul cu 2 linguri de sos de caramel și garnisiți cu puțină mentă. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.