Tort Lollipop
Lollipop tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, caș de lămâie, g pack glazură gata de utilizare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lollipop Cookie-Uri, Lollipop Ghosts, și Lollipop Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Ungeți și tapetați fundul unei forme rotunde de tort de 20 cm. Puneți toate ingredientele tortului într-un castron mare și bateți aproximativ 2 minute până se omogenizează.
Coaceți timp de aproximativ 50-60 de minute, sau până când a crescut și elastic la atingere. Se lasă să se răcească scurt în formă, apoi se întoarce tortul și se răcește pe un suport de sârmă. Dacă tortul atinge puțin vârful, tăiați partea superioară pentru a o nivela.Pentru umplutură, tăiați tortul în jumătate și sandwich-ul înapoi împreună cu cașul de lămâie.
Ungeți blatul tortului cu puțin mai mult caș de lămâie.
Se întinde glazura și se taie într-o rundă de 20 cm. Așezați cu grijă deasupra tortului, apăsați ușor în jos, netezindu-l cu mâinile. Lipiți acadele în glazură la diferite niveluri și numărul corespunzător de lumânări, apoi împrăștiați pe niște dulciuri de jeleu sau Smarties. Tortul se va păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros până la 3 zile.