Tort lipicios cu nuci de ghimbir

Tortul lipicios cu nuci de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 444 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, împachetați pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort lipicios cu pere și ghimbir, Tort Lipicios De Arțar, Mere Și Ghimbir, și Tort lipicios cu lămâie de ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți o formă de inel rotundă de 23 cm.
Combinați făina, zahărul muscovado și untul într-un castron, apoi frecați cu degetele până se sfărâmă și se amestecă complet. Se amestecă coaja de portocală rasă și ghimbirul măcinat.
Împrăștiați jumătate din nuci și jumătate din ghimbirul tulpinii tocate în fundul formei inelare. Rupeți restul de nuci în bucăți mici și amestecați în amestecul de firimituri cu restul de ghimbir de tulpină. Măsurați 100g / 4oz din amestecul de firimituri și lingurați-l în cositor peste nuci. Se amestecă bicarbonatul de sodă în restul amestecului de firimituri.
Se amestecă smântâna acrită și oul împreună, apoi se amestecă în amestecul de firimituri rămas. Amestecul va fi foarte moale.
Se toarnă acest aluat peste firimituri (va veni destul de sus în cutie).
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când a crescut și o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să stea 10 minute, apoi scoateți-l din tablă și lăsați-l să se răcească pe un suport de sârmă.
Răciți tortul complet, apoi înfășurați-l în folie și congelați până la 2 luni.
Când este gata de utilizare, dezghețați aproximativ 2 ore la temperatura camerei.
Serviți în felii subțiri cu păpuși de cremă Cointreau, segmente de portocale și un strop de sirop din borcanul de ghimbir stem.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.