Tort lipicios cu nuci de ghimbir

Tort lipicios cu nuci de ghimbir
Tortul lipicios cu nuci de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 444 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, împachetați pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort lipicios cu pere și ghimbir, Tort Lipicios De Arțar, Mere Și Ghimbir, și Tort lipicios cu lămâie de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o formă de inel rotundă de 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Combinați făina, zahărul muscovado și untul într-un castron, apoi frecați cu degetele până se sfărâmă și se amestecă complet. Se amestecă coaja de portocală rasă și ghimbirul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Împrăștiați jumătate din nuci și jumătate din ghimbirul tulpinii tocate în fundul formei inelare. Rupeți restul de nuci în bucăți mici și amestecați în amestecul de firimituri cu restul de ghimbir de tulpină. Măsurați 100g / 4oz din amestecul de firimituri și lingurați-l în cositor peste nuci. Se amestecă bicarbonatul de sodă în restul amestecului de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Se amestecă smântâna acrită și oul împreună, apoi se amestecă în amestecul de firimituri rămas. Amestecul va fi foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se toarnă acest aluat peste firimituri (va veni destul de sus în cutie).
7
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când a crescut și o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Lăsați tortul să stea 10 minute, apoi scoateți-l din tablă și lăsați-l să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Răciți tortul complet, apoi înfășurați-l în folie și congelați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Când este gata de utilizare, dezghețați aproximativ 2 ore la temperatura camerei.
11
Serviți în felii subțiri cu păpuși de cremă Cointreau, segmente de portocale și un strop de sirop din borcanul de ghimbir stem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CointreauCointreau
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista