Tort la fel de dulce ca mierea

Tort la fel de dulce ca mierea
Această rețetă face 16 porții cu 192 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sos de mere, făină de alac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Miere De Cartofi Dulci, Tort dulce de porumb cu frișcă de miere, și Cartofi dulci prăjiți cu miere cu miere-scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente (uscate) într-un bol de amestecare. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați ingredientele umede. Se amestecă împreună până când ingredientele umede și uscate sunt bine combinate, apoi se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Tăiați două bucăți de pergament de copt pentru a se potrivi cu fundul a două tigăi. Ungeți ușor părțile laterale. Împărțiți aluatul între cele două tigăi de pâine ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Presărați migdalele uniform peste vârfurile pâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
5
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul unei pâini se testează curat. Aveți grijă să nu exagerați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Lăsați prăjiturile să se răcească complet. Folosiți un cuțit pentru a ocoli părțile laterale ale pâinilor pentru a slăbi, dacă este necesar, și îndepărtați cu grijă pâinile din tigăi, înclinându-le în mână, apoi așezați-le pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Tăiați fiecare pâine în 12 felii pentru a servi.
8
De la Vegan Holiday Kitchen: peste 200 de rețete delicioase, Festive, pentru ocazii speciale de Nava Atlas. 2011 de nava Atlas. Publicat de Sterling New York, o amprentă A Sterling Publishing.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista