Tort la fel de dulce ca mierea
Această rețetă face 16 porții cu 192 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sos de mere, făină de alac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Miere De Cartofi Dulci, Tort dulce de porumb cu frișcă de miere, și Cartofi dulci prăjiți cu miere cu miere-scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați primele 6 ingrediente (uscate) într-un bol de amestecare. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați ingredientele umede. Se amestecă împreună până când ingredientele umede și uscate sunt bine combinate, apoi se amestecă stafidele.
Tăiați două bucăți de pergament de copt pentru a se potrivi cu fundul a două tigăi. Ungeți ușor părțile laterale. Împărțiți aluatul între cele două tigăi de pâine ușor unse.
Presărați migdalele uniform peste vârfurile pâinilor.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul unei pâini se testează curat. Aveți grijă să nu exagerați.
Lăsați prăjiturile să se răcească complet. Folosiți un cuțit pentru a ocoli părțile laterale ale pâinilor pentru a slăbi, dacă este necesar, și îndepărtați cu grijă pâinile din tigăi, înclinându-le în mână, apoi așezați-le pe un platou.
Tăiați fiecare pâine în 12 felii pentru a servi.
De la Vegan Holiday Kitchen: peste 200 de rețete delicioase, Festive, pentru ocazii speciale de Nava Atlas. 2011 de nava Atlas. Publicat de Sterling New York, o amprentă A Sterling Publishing.