Tort Italian De Ciocolată-Castan

Tort Italian De Ciocolată-Castan
Reteta Italiană tort de ciocolată-castan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 10. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 356 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină de castane, zahăr pudră, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Torte cu trufe de ciocolată și castane, Tort De Castane De Ciocolată Cu Mousse De Coniac De Ciocolată, și Tort de castane de ciocolată cu Mousse de coniac de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare pentru microunde, încălziți ciocolata într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la moale, aproximativ 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
La ciocolată, adăugați mascarpone, ricotta, 1/4 cană zahăr granulat, gălbenușuri de ou, ROM, făină și castane tocate; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
MascarponeMascarpone
CastaneCastane
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți albușurile până când dețin vârfuri rigide. Îndoiți ușor albii în amestecul de brânză; răzuiește în crusta de biscuiți și întinde nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Pie CrustCookie Pie Crust
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Coaceți într-un cuptor de 350 până când umplutura este fermă atunci când tigaia este agitată ușor și izvorăște înapoi când este ușor atinsă în centru, aproximativ 30 de minute (20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se răcește pe un raft aproximativ 20 de minute. Rulați un cuțit între tort și jantă; scoateți janta.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați torte să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute; continuați sau răciți etanș până la 1 zi.
7
Cerneti zaharul pudra peste torte. Dacă doriți, decorați partea de sus cu castane întregi distanțate uniform în jurul jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
CastaneCastane
8
Tăiați în pene și serviți cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
9
Crustă de prăjituri. Într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți aproximativ 45 de fursecuri cu napolitane de vanilie (6 oz. total) până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate Tocate, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)Afine Uscate Tocate, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cookie Pie CrustCookie Pie Crust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă firimituri într-o tigaie de tort de 9 inci cu jantă detașabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
11
Adăugați 3 linguri de unt topit sau margarină, 1 lingură fiecare miere și rom, 1 linguriță de vanilie și 1/4 linguriță de scorțișoară măcinată; se amestecă bine și se presează uniform pe partea de jos și 1 inch pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista