Tort Italian De Ciocolată-Castan
Reteta Italiană tort de ciocolată-castan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 10. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 356 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină de castane, zahăr pudră, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Torte cu trufe de ciocolată și castane, Tort De Castane De Ciocolată Cu Mousse De Coniac De Ciocolată, și Tort de castane de ciocolată cu Mousse de coniac de ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare pentru microunde, încălziți ciocolata într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la moale, aproximativ 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde.
La ciocolată, adăugați mascarpone, ricotta, 1/4 cană zahăr granulat, gălbenușuri de ou, ROM, făină și castane tocate; se amestecă până se omogenizează bine.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți albușurile până când dețin vârfuri rigide. Îndoiți ușor albii în amestecul de brânză; răzuiește în crusta de biscuiți și întinde nivelul.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când umplutura este fermă atunci când tigaia este agitată ușor și izvorăște înapoi când este ușor atinsă în centru, aproximativ 30 de minute (20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Se răcește pe un raft aproximativ 20 de minute. Rulați un cuțit între tort și jantă; scoateți janta.
Lăsați torte să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute; continuați sau răciți etanș până la 1 zi.
Cerneti zaharul pudra peste torte. Dacă doriți, decorați partea de sus cu castane întregi distanțate uniform în jurul jantei.
Tăiați în pene și serviți cu înghețată.
Crustă de prăjituri. Într-un robot de bucătărie sau blender, învârtiți aproximativ 45 de fursecuri cu napolitane de vanilie (6 oz. total) până la măcinat fin.
Se toarnă firimituri într-o tigaie de tort de 9 inci cu jantă detașabilă.
Adăugați 3 linguri de unt topit sau margarină, 1 lingură fiecare miere și rom, 1 linguriță de vanilie și 1/4 linguriță de scorțișoară măcinată; se amestecă bine și se presează uniform pe partea de jos și 1 inch pe părțile laterale ale tigaiei.