Tort individual cu piersici cu susul în jos

Tort individual cu piersici cu susul în jos
Tortul cu piersici pe dos este un desert care servește 4. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 de calorii , 4 g de proteine și 11 g de grăsimi . 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, lapte de unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 30% , ceea ce nu este atât de grozav. Tort cu susul în jos cu piersici , tort cu piersici cu susul în jos și tort cu piersici cu susul în jos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Împărțiți 2 linguri de unt între 4 rame (6 uncii). Topiți lingura de unt rămasă și lăsați deoparte. Împărțiți uniform zahărul brun între rame; stropindu-l pe fundul vaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Tăiați fiecare piersică în 12 până la 14 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
5
Așezați piersicile deasupra zahărului; împărțindu-le uniform între feluri de mâncare și stropiți cu ghimbir. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat, amestecați zahărul, zara, extractul de vanilie și 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați amestecul umed la amestecul uscat și amestecați până când se combină.
8
Turnați aluatul peste piersici; împărțind amestecul uniform între feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
9
Puneți pe grătarul din mijloc al cuptorului și coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când tortul atinge o temperatură internă de 190 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din cuptor pe un gratar și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Treceți un cuțit pe marginea fiecărui fel de mâncare și întoarceți-l cu capul în jos pe o farfurie de servire. Repetați cu fiecare prăjitură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Serviți imediat cu frișcă sau înghețată dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista