Tort German Bundt Cu Ciocolată

Tort German Bundt Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul german de ciocolată Bundt. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, nuci pecan, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort German Bundt Cu Ciocolată, Mărturisirea # 109: Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu Ganache de ciocolată albă, și Tort Bundt cu ciocolată cu dovleac cu Ganache de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti streusel, lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 1/4 cană de făină și zahăr brun într-un castron mic; tăiați în 2 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; se presară cu 1 lingură de zahăr granulat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Combinați cacao și ciocolata de copt într-un castron mic; adăugați apă clocotită, amestecând până se topește ciocolata. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați 1 1/2 căni de zahăr granulat și 1/3 cană de unt la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați vanilie și albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați 2 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă amestecul de cacao. Puneți jumătate din aluat în tigaia pregătită; se acoperă cu streusel. Lingura rămasă peste streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Pentru a pregăti glazura; combinați zahărul pudră și untul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați lapte; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Stropiți peste tort.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista