Tort Genoise Cu Umplutură De Boysenberry Și Bezea Italiană
Tortul Genoise cu umplutură de Boysenberry și bezea italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 672 calorii. Această rețetă servește 6. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert accesibil. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, suc de boysenberry rezervat, pectină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Genoise cu umplutură de cremă de fructe, Tort de vanilie cu glazură italiană de bezea, și Tort De Fructe Proaspete Cu Glazură Italiană-Bezea pentru rețete similare.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.