Tort Genoise
Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Tortul Genoise ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Genoise, Tort Genoise Cu Umplutură De Boysenberry Și Bezea Italiană, și Genoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°, glisați raftul pe nivelul inferior-mediu și pregătiți tigaia (Vezi nota). Cerneti faina cu 1 lingura de zahar si sare si rezervati untul clarificat intr-un bol de 2 litri. Bateți ouăle în vasul mixerului cu zahărul rămas și vanilia până când ați format panglica. Dintr-o dată, se cerne rapid și se pliază într-un sfert din făină, apoi jumătate din restul făinii și, în final, ultima din ea. Îndoiți un plop mare din acest aluat de tort în untul clarificat, apoi pliați aluatul de unt înapoi în aluatul rămas. Întoarceți aluatul în tigaie pregătită, umplându-l până la cel mult un centimetru de jantă. Bang ușor pe suprafața de lucru pentru a dezumfla bule, și se coace 30 la 35 de minute, până când umflat, ușor rumenit, și care prezintă o linie slabă de contracție din părțile laterale ale tigaie.
Lăsați să se răcească 20 de minute înainte de a se desface pe un raft.
Lăsați să se răcească complet înainte de umplere și glazură.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;