Tort galben cu glazură de Fudge

Tort galben cu glazură de Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Galben cu glazură de Fudge. Această rețetă face 15 porții cu 434 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de tort, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort galben cu glazură dublă de Fudge, Tort galben sănătos cu glazură de ciocolată, și Cupcakes galbene umplute cu gem cu glazură de Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. ungeți cu generozitate și făinați 2 tigăi rotunde de 8 inci, care au o adâncime de cel puțin 2 inci. Linia de jos a tigăi cu pergament; pergament de grăsime. Bateți ușor ouăle, vanilia și 1/4 cană jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mică, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați untul și restul de 3/4 cană jumătate și jumătate. Bateți la viteză mare timp de 1 1/2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați amestecul de ouă în 2 loturi, amestecând timp de aproximativ 10 secunde la viteză mică după fiecare adăugare. (Nu vă faceți griji dacă aluatul pare puțin coagulat.) Împărțiți aluatul uniform între tigăi și coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 30 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor interioare ale tigaiei; întoarceți prăjiturile pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Faceți glazură: puneți ciocolată, unt și pudră de espresso într-un vas metalic așezat peste o cratiță umplută cu 1 inch de apă clocotită (nu lăsați apa să fiarbă sau lăsați fundul vasului să atingă apa). Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand untul si ciocolata s-au topit, pudra de espresso s-a dizolvat si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Scoateți oala de pe foc. Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, jumătate și jumătate și vanilia împreună până se omogenizează. Bateți amestecul de ciocolată în amestecul de zahăr până la luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Asamblați tortul: nivelați fiecare strat de tort cu un cuțit zimțat, dacă doriți (vezi "Frost Like A Pro", mai jos).
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
9
Așezați 1 strat de tort, cu partea de jos în sus, pe o farfurie de servire.
10
Întindeți blatul uniform cu aproximativ 3/4 cană glazură. Sus cu al doilea strat de tort, partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Întindeți glazura rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Îngheț ca un profesionist
13
Urmați acești pași simpli și oamenii ar putea crede că v-ați cumpărat desertul de la o brutărie.
14
Nivelul pasului.
15
Dacă tortul dvs. are un blat bombat, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia cupola, făcând partea superioară cât mai nivelată posibil. Întoarceți stratul inferior astfel încât să se sprijine pe partea tăiată înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
16
Pasul Înghețează mijlocul.
17
Întindeți glazura uniform pe primul strat folosind o spatulă offset. Nu vă faceți griji cu privire la a face să arate perfect, atâta timp cât este egal. Aveți grijă să nu trageți firimituri în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
18
Așezați al doilea strat deasupra și apăsați ușor în jos.
19
Pasul termina.
20
Întindeți glazura peste partea superioară și laterală. Pentru a face vârtejuri frumoase, treceți partea din spate a unei linguri peste glazură într-o mișcare învolburată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista