Tort Fudgy souffl cu sos cald de broasca testoasa
Această rețetă face 6 porții cu 147 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cacao, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fudgy Turtle Brownie Pie, Tort de ciocolată cu sos de caramel de portocale, și Tarte Calde De Sufle De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți un vas de 1 1/2-quart souffl cu spray de gătit; presărați cu 1/4 linguriță de zahăr. Pune deoparte.
Combinați cacao și apă fierbinte într-un castron. Se amestecă bine; deoparte.
Topiți margarina într-o cratiță mică și grea la foc mediu.
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand constant cu un bici.
Adăugați lapte, 1/4 cană zahăr și sare; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Se adaugă amestecul de cacao; se amestecă bine. Lingură într-un castron mare; lasa sa se raceasca usor.
Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați 3 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor 1 cană amestec de albus de ou în amestec de cacao; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Lingura în vasul souffl pregătit.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până se umflă și se fixează.
Scoateți din cuptor; serviți cald, la temperatura camerei sau răcit cu sos cald de broască țestoasă.