Tort Frigider Cu Mousse De Ciocolată Dulce-Amăruie
O porție conține 636 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați borcan sos de ciocolată dulce-amăruie, ciocolată dulce-amăruie, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Frigider Cu Mousse De Ciocolată Dulce-Amăruie, Finalist De Coacere Dulce-Amărui # 6: Tort Rafinat, Virtuos, Vegan Parizian Cu Mousse De Ciocolată, și Mousse De Ciocolată Dulce-Amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare din oțel inoxidabil sau sticlă răcit, folosind un mixer electric portabil, bateți smântâna grea cu sosul de ciocolată la viteză medie până se formează vârfuri ferme.
Întindeți aproximativ 1/2 cană din crema de ciocolată bătută pe un platou dreptunghiular lung, pentru a forma un dreptunghi de 3 pe 10 inci.&
Folosind o mică spatulă offset, întindeți 1 lingură din crema de ciocolată rămasă pe 35 de napolitane de ciocolată și aranjați-le în 5 stive. Completați fiecare stivă cu o napolitană de ciocolată (veți avea 6 sau 7 napolitane rămase). Aranjați stivele de napolitane pe părțile lor cât mai apropiate posibil pe crema de ciocolată de pe platou. (Stivele de napolitane se vor întinde pe lungime pe platou.)
Întindeți toate, cu excepția a aproximativ 1/2 cană din crema de ciocolată rămasă pe tot tortul, fixând orice napolitane care se înclină sau alunecă.
Apăsați o foaie lungă de folie de plastic peste tort, aplatizând ușor partea superioară și părțile laterale. Se da la frigider cel putin 8 ore sau pana la 2 zile. Dați la frigider crema de ciocolată rămasă.
Aruncați folia de plastic și înghețați tortul cu crema de ciocolată rămasă, netezind partea superioară și părțile laterale.
Se ornează cu așchii de ciocolată.
Tăiați în felii, ștergând cuțitul după fiecare tăietură.