Tort Fondant

Tort Fondant
Tort Fondant este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 14 porții. Acest desert are 305 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extractul de vanillan, zahărul cofetarilor, laptele condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Tort fondant cu lămâie, Doar un simplu tort francez: Fondant au Chocolat, și Tort de nuntă acoperit cu Fondant cu zmeură și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Amestecați untul, laptele condensat îndulcit, zahărul cofetarilor și extractul de vanilie într-un bol de amestecare până când fondantul are consistența argilei modelatoare. Dacă fondantul este prea umed, frământați zahărul suplimentar al cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Glazură FondantăGlazură Fondantă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Rola pe o suprafață de lucru generos pudrate cu zahăr cofetari la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista