Tort Fluture

Tort Fluture
Tort fluture ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 1,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de portocale, zahăr colorat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Tort Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ouăle, coaja de portocală și extractul; bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
(Keebler)(Keebler)
3
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu smântână. Lingură în două unse 9-in. tigăi de copt în formă de inimă; se întinde uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tăiați 1-1 / 2 in. de pe capetele ascuțite ale fiecărui tort de inimă; pus deoparte. Pentru aripile de fluture, așezați capetele tăiate ale prăjiturilor inimii împreună pe un 17-in. x 15 inch. placă acoperită. Tăiați bucățile de tort rezervate pentru a forma capetele rotunjite ale corpului fluturelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Într-un castron mic, cremă de unt și cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
8
Îndepărtați 1/2 cană de glazură și nuanțați galben; pune deoparte. Părțile tortului de îngheț și partea superioară cu glazură albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
9
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți vârful rotund #6. Umpleți punga cu glazură albă rămasă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Înghețați o porțiune din fiecare aripă cu glazură galbenă. Decorați corpul și aripile fluturelui cu zaharuri colorate. Pipe glazură albă pentru a separa secțiunile colorate de pe aripi pentru a contura corpul. Decorați aripile cu gumdrops.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
11
Folosind un stripper de citrice, tăiați două 12-in. bucăți lungi de coajă de portocală. Înfășurați mânerul unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
12
Scoateți din lingură și așezați deasupra corpului pentru antene.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista