Tort fluture ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 557 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Fluture, Tort Fluture, și Butterfly Cut-Up Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia a 13-in. x 9-in. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Într-un castron mare, scurtarea smântânii și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul cremă alternativ cu lapte. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Pentru înghețare, bateți scurtarea și untul până la pufos. Treptat bate in 2 cani de zahar cofetari, apoi sare, extracte și 3 linguri de lapte. Bateți zahărul rămas al cofetarilor și suficient lapte pentru a obține o consistență răspândită. Tentă glazură cu colorant alimentar, lăsând deoparte o cantitate mică de glazură violet pal pentru față. Tentă rămase glazura un violet mai închis după cum se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cornet De Zahăr De înghețată
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1 Cornet De Zahăr De înghețată
1-1/2 Cani De Biscuiti
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
8
Scoateți tortul din tigaie și aruncați hârtia cerată. Pentru corpul fluturelui, tăiați un 9-in. x 1-în. strip din partea scurtă a tortului. Rotunjiți marginile, dacă doriți. Pentru aripi, tăiați tortul rămas în patru triunghiuri. Partea superioară și laturile fiecărei piese. Decora părți ale corpului cu jimmies violet; decora aripa piese cu jimmies roz și zahăr violet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Decor Maro
Lemn Dulce Galben și Verde
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați corpul fluturelui pe un platou de servire. Țeavă rezervat glazura pe cap; forma un zâmbet și antene cu shoestring lemn dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De Inimă
10
Adăugați ochi Skittle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Popice
11
Tăiați răsucirile de lemn dulce în lungimi scurte; aranjați în dungi peste corpul fluturelui. Aranjați piesele de aripă pe platou, formând un fluture.