Tort Fluture

Tort Fluture
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu fluturi. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.71 pe portie. O porție conține 680 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână decorațiuni rotunde cu bomboane, carton, zaharuri colorate betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Tăiat Cu Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Înfășurați și înghețați 1 strat pentru utilizare ulterioară. Înghețați stratul rămas cu 45 de minute înainte de tăiere pentru a reduce firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați partea superioară rotunjită a tortului pentru a face o suprafață plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
3
Tăiați tortul în jumătate transversal; tăiați fiecare jumătate în 1/3 și 2/3 bucăți (așa cum se arată în diagramă).
4
Așezați bucăți de tort pe platou pentru a forma fluture. Separați ușor bucățile de tort pentru a forma aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
5
Rezervați 1/2 cană glazură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
6
Răspândiți partea superioară și laturile tortului cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Tort de îngheț cu glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Așezați bățul de bomboane între bucățile de tort pentru corpul fluturelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
8
Se amestecă culoarea alimentelor în glazură rezervată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
9
Răspândiți peste tort în modelul dorit pe aripi. Conturați modelele aripilor cu gel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Aripi De PuiAripi De Pui
10
Se presară cu cristale de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Așezați boabele de jeleu pe colțurile aripilor. Decoreaza fluture cu decoratiuni bomboane. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
BomboaneBomboane
Aripi De PuiAripi De Pui

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista