Tort Float De Bere Rădăcină
Root bere Float tort ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Acest desert are 215 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amestec de tort de ciocolată german, ulei vegetal, bere de rădăcină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Float De Bere Rădăcină, Tort Float De Bere Rădăcină, și Tort Float De Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol de amestecare. Bateți amestecul la viteză mică cu un mixer electric până când ingredientele uscate sunt umezite.
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Tort rece 10 minute.
Răspândiți gheața de bere rădăcină uniform pe tortul cald.