Tort Festiv De Afine

Tort Festiv De Afine
Tortul festiv de afine este un desert sudic. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 250 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Baie Festivă De Afine, Băutură Festivă De Afine, și Salată Festivă De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ouă; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu zară. Se amestecă afine, curmale și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
DateDate
4
Se întinde într-un 10-in uns și făinat. tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți la 350 de euro timp de 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute. Între timp, pentru glazură, încălziți sucul de portocale și zahărul într-o cratiță mică până se dizolvă zahărul. Răsturnați tortul pe o farfurie de servire. Cu o scobitoare, faceți găuri în tort. Lingura glazura peste tort. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
PunchPunch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Garnisiți cu mentă și afine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Faire la Fete Cremant de Limoux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista