Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune

Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune
Această rețetă servește 10. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 752 calorii. Un amestec de sirop instant de înmuiere cu pudră de espresso și ganache, făină de tort, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso, Alune - Praline Torte, și Tort de marmură cu ciocolată albă, zmeură și alune.

Instrucțiuni

1
Așezați foaia de folie pe suprafața de lucru. Aduceți zahărul și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul este chihlimbar adânc, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă și învârtindu-se ocazional, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Se amestecă în pudră de espresso, apoi nuci. Răzuiți amestecul pe folie; se întinde rapid. Se răcește complet. Tăiați pralina în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Blocul de ciocolată albă cu microunde la 50% putere în intervale de 10 secunde până când ciocolata se simte ușor caldă și abia începe să se înmoaie (dacă este prea moale, lăsați să stea până când este suficient de fermă pentru a se rade). Folosind curățător de legume, radeți panglica lată de 1 până la 1 1/2 inch, lungă de aproximativ 4 până la 5 inci, de la bloc. Rotiți ușor panglica în buclă liberă (cilindru). Repetați, făcând 20 până la 24 de bucle. Faceți înainte: buclele de Praline și ciocolată pot fi făcute cu 2 zile înainte. Se răcește separat în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CiocolataCiocolata
LegumeLegume
PralinePraline
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
1
Se amestecă ciocolata și 5 linguri de apă într-un castron metalic, setatcratiță de apă abia fierbinte până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți vasul de peste apă. Se răcește ciocolata până la călduță, amestecând ocazional. Folosind mixerul electric, bateți crema într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Se toarnă treptat ciocolată călduță peste smântână, pliată pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Transferați 2 1/2 căni de mousse într-un alt bol mediu; pliați ușor în pudră de espresso. Acoperiți și răciți ambele boluri de mousse până când sunt ferme, cel puțin 6 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se amestecă lichiorul și pudra de espresso într-un castron mic până se dizolvă espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți ciocolata și siropul de porumb într-un castron mediu. Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică; se toarnă peste ciocolată și sirop de porumb. Se amestecă până se topește și se omogenizează. Faceți înainte: înmuierea siropului și ganache se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți o foaie de hârtie pergament de 15 x 10 inci cu spray antiaderent. Tapetați foaia de copt de 15x10x1 inci cu pergament pregătit (părțile laterale ale foii de copt nu trebuie acoperite).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați ouăle, zahărul, 2 lingurițe de pudră espresso, vanilia și sarea într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul de ouă este gros și pufos și cade în panglici când bătătorul este ridicat, 6 până la 7 minute. Cerneti faina in 3 adaosuri, pliand usor doar pentru a incorpora dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Transferați 1 cană de aluat într-un castron mic; pliați în unt. Îndoiți aluatul din bolul mic înapoi în aluat într-un bol mare doar până se combină; se întinde uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de tigaie, aproximativ 18 minute. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Cerneti 2 linguri de zahar pudra peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
6
Tăiați în jurul laturilor pan. Glisați spatula sub pergament pentru a slăbi din tigaie și inversați tortul pe suprafața de lucru. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Tăiați tortul transversal în 4 dreptunghiuri, fiecare de aproximativ 10 x 3 1/2 inci.
8
Așezați 1 dreptunghi de tort pe platou.
9
Periați 2 linguri de sirop de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Întindeți 3 linguri de ganache, apoi 1/3 de mousse de espresso (aproximativ 3/4 cană). Repetați încă de 2 ori cu tort, sirop, ganache și mousse. Se acoperă cu al patrulea strat de tort; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
SiropSirop
11
Întindeți 2/3 cană de mousse simplă subțire deasupra și părțile laterale ale torte pentru a sigila, apoi întindeți mousse-ul rămas deasupra și părțile laterale. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Cort liber cu folie și răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Înainte de servire, apăsați bucățile de pralină în mousse pe toate părțile torte. Mound bucle de ciocolată albă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
PralinePraline
13
Se amestecă 4 linguri de zahăr pudră și 1 1/2 lingurițe de pudră espresso într-un castron mic. Cerne peste partea de sus a torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

1981 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amăruie (nu depășește 61% cacao), tocatăciocolată dulce-amăruie (nu depășește 61% cacao), tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tort cernută (cernută, apoi măsurată)făină de tort cernută (cernută, apoi măsurată)1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.blocați ciocolată albă de înaltă calitate (grosime de 1 până la 1 1/2 inci; pentru bucle de ciocolată)blocați ciocolată albă de înaltă calitate (grosime de 1 până la 1 1/2 inci; pentru bucle de ciocolată)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de porumb închissirop de porumb închis4mariouă, temperatura camereiouă, temperatura camerei2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalune prăjite, decorticatealune prăjite, decorticate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema3Bucăți de caramele Heath Barsirop de înmuiere cu pudră de espresso instant și ganachesirop de înmuiere cu pudră de espresso instant și ganache4Bucăți de caramele Heath Barpulbere espresso instantpulbere espresso instant1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilKahl acorbosa sau alte lichioruri cu aromă de cafeaKahl acorbosa sau alte lichioruri cu aromă de cafea63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr pudră, divizatzahăr pudră, divizat0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(1/4 băț) unt nesărat, topit, răcit(1/4 băț) unt nesărat, topit, răcit1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată albă de înaltă calitate (cum ar fi lindt sau perugina), tocată măruntciocolată albă de înaltă calitate (cum ar fi lindt sau perugina), tocată mărunt
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista