Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune
Această rețetă servește 10. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 752 calorii. Un amestec de sirop instant de înmuiere cu pudră de espresso și ganache, făină de tort, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso, Alune - Praline Torte, și Tort de marmură cu ciocolată albă, zmeură și alune.
Instrucțiuni
1
Așezați foaia de folie pe suprafața de lucru. Aduceți zahărul și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul este chihlimbar adânc, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă și învârtindu-se ocazional, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Se amestecă în pudră de espresso, apoi nuci. Răzuiți amestecul pe folie; se întinde rapid. Se răcește complet. Tăiați pralina în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Blocul de ciocolată albă cu microunde la 50% putere în intervale de 10 secunde până când ciocolata se simte ușor caldă și abia începe să se înmoaie (dacă este prea moale, lăsați să stea până când este suficient de fermă pentru a se rade). Folosind curățător de legume, radeți panglica lată de 1 până la 1 1/2 inch, lungă de aproximativ 4 până la 5 inci, de la bloc. Rotiți ușor panglica în buclă liberă (cilindru). Repetați, făcând 20 până la 24 de bucle. Faceți înainte: buclele de Praline și ciocolată pot fi făcute cu 2 zile înainte. Se răcește separat în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
Ciocolată Albă
Ciocolata
Legume
Praline
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cuptor Cu Microunde
1
Se amestecă ciocolata și 5 linguri de apă într-un castron metalic, setatcratiță de apă abia fierbinte până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scoateți vasul de peste apă. Se răcește ciocolata până la călduță, amestecând ocazional. Folosind mixerul electric, bateți crema într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Se toarnă treptat ciocolată călduță peste smântână, pliată pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Transferați 2 1/2 căni de mousse într-un alt bol mediu; pliați ușor în pudră de espresso. Acoperiți și răciți ambele boluri de mousse până când sunt ferme, cel puțin 6 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Se amestecă lichiorul și pudra de espresso într-un castron mic până se dizolvă espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
1 Cană Alune Măcinate Fin
Lichior
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți ciocolata și siropul de porumb într-un castron mediu. Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică; se toarnă peste ciocolată și sirop de porumb. Se amestecă până se topește și se omogenizează. Faceți înainte: înmuierea siropului și ganache se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Cremă
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți o foaie de hârtie pergament de 15 x 10 inci cu spray antiaderent. Tapetați foaia de copt de 15x10x1 inci cu pergament pregătit (părțile laterale ale foii de copt nu trebuie acoperite).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Combinați ouăle, zahărul, 2 lingurițe de pudră espresso, vanilia și sarea într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul de ouă este gros și pufos și cade în panglici când bătătorul este ridicat, 6 până la 7 minute. Cerneti faina in 3 adaosuri, pliand usor doar pentru a incorpora dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Transferați 1 cană de aluat într-un castron mic; pliați în unt. Îndoiți aluatul din bolul mic înapoi în aluat într-un bol mare doar până se combină; se întinde uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat și tortul începe să se îndepărteze de tigaie, aproximativ 18 minute. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Cerneti 2 linguri de zahar pudra peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
6
Tăiați în jurul laturilor pan. Glisați spatula sub pergament pentru a slăbi din tigaie și inversați tortul pe suprafața de lucru. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
7
Tăiați tortul transversal în 4 dreptunghiuri, fiecare de aproximativ 10 x 3 1/2 inci.
8
Așezați 1 dreptunghi de tort pe platou.
9
Periați 2 linguri de sirop de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
10
Întindeți 3 linguri de ganache, apoi 1/3 de mousse de espresso (aproximativ 3/4 cană). Repetați încă de 2 ori cu tort, sirop, ganache și mousse. Se acoperă cu al patrulea strat de tort; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Sirop
11
Întindeți 2/3 cană de mousse simplă subțire deasupra și părțile laterale ale torte pentru a sigila, apoi întindeți mousse-ul rămas deasupra și părțile laterale. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Cort liber cu folie și răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Înainte de servire, apăsați bucățile de pralină în mousse pe toate părțile torte. Mound bucle de ciocolată albă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
Praline
13
Se amestecă 4 linguri de zahăr pudră și 1 1/2 lingurițe de pudră espresso într-un castron mic. Cerne peste partea de sus a torte.