Tort elegant cu coroană de fructe de pădure

Tort elegant cu coroană de fructe de pădure
Tortul elegant de coroană de fructe de pădure necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 364 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Un amestec de albuș de ou, gem de caise, mai multe crenguțe de eucalipt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 327 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fleac Elegant De Fructe De Pădure, Tartă Elegantă Cu Fructe De Pădure Proaspete, și Coroană de salată de fructe de pădure de iarnă cu pansament cu semințe de mac de lămâie.

Instrucțiuni

1
Faceți o prăjitură în formă de inel: pregătiți un amestec fierbinte de prăjituri cu fructe (Rețetă opusă), apoi ungeți și dublați o formă rotundă, adâncă de tort de 23 cm. Desprindeți eticheta dintr-o cutie goală de 400g și spălați-o bine. Ungeți exteriorul cutiei și înfășurați în hârtie de copt antiaderentă. Umpleți cutia cu o treime plină cu fasole de copt, orez sau leguminoase uscate (pentru a o cântări), apoi poziționați-o în mijlocul cositorului. Puneți amestecul de tort în jurul inelului, apoi neteziți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Coaceți la 160C/ventilator 140C/gaz 3 timp de 1 oră, apoi reduceți la 140C/ventilator 120C / gaz 1 și coaceți încă o oră sau până când o frigăruie iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
În timp ce tortul este încă cald, folosiți frigăruia pentru a Pipera tortul cu găuri, aruncându-l până la capăt. Se dizolvă zahărul în ceai, se adaugă whisky-ul sau sucul de portocale, apoi se pune lingura peste suprafață. Dacă faceți tortul înainte de timp, hrăniți-l cu o înghițitură proaspătă de toddy fierbinte în fiecare săptămână, dar aveți grijă să nu faceți tortul ud. Poate fi păstrat timp de o lună bine învelit într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat. Dacă este scurt la timp, tortul poate fi făcut în aceeași zi în care îl decorați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
WhiskyWhisky
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Pentru a decora, bateți ușor albușul de ou, apoi puneți zahărul tos pe o farfurie sau tavă plată. Scufundați vârfurile frunzelor în albușul de ou, scuturați orice exces, apoi înmuiați în zahăr pentru a acoperi. Lăsați să se usuce în timp ce acoperiți tortul cu marțipan. Dacă afinele dvs. sunt înghețate, lăsați-le pe câteva foi de prosop de bucătărie în această etapă pentru a se dezgheța și usca, altfel sucul va intra în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
MarțipanMarțipan
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Rulați marțipanul într-un cerc de 23 cm, modelându-l într-o rundă cu mâinile. Alternativ, rulați marțipanul puțin mai mare decât aveți nevoie, apoi tăiați o rundă folosind baza de cutii de tort ca ghid. Întoarce marțipanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Ungeți vârful tortului cu gem, apoi puneți-l, cu partea de gem în jos, pe marțipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
GemGem
7
Faceți gaura în mijloc. Folosind cutia, împingeți prin orificiul din centrul tortului și scoateți excesul de marțipan acesta este cel mai simplu mod de a vă asigura că gaura din acoperire se potrivește cu gaura din tort. Întoarceți tortul în sus și așezați-vă pe o farfurie de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
PunchPunch
8
Cerneti zaharul glazurat, apoi bateti cu albusul de ou pana se ingroasa si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Se întinde peste marțipan cu un cuțit palet, apoi se decorează blatul cu afine, frunze de dafin și crenguțele de eucalipt înghețate. Lăsați să se stabilească peste noapte înainte de tăiere. Poate fi decorat până la o zi înainte. Păstrați tortul învelit în folie până la glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
MarțipanMarțipan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista