Tort elegant cu coroană de fructe de pădure
Tortul elegant de coroană de fructe de pădure necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 364 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Un amestec de albuș de ou, gem de caise, mai multe crenguțe de eucalipt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 327 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fleac Elegant De Fructe De Pădure, Tartă Elegantă Cu Fructe De Pădure Proaspete, și Coroană de salată de fructe de pădure de iarnă cu pansament cu semințe de mac de lămâie.
Instrucțiuni
Faceți o prăjitură în formă de inel: pregătiți un amestec fierbinte de prăjituri cu fructe (Rețetă opusă), apoi ungeți și dublați o formă rotundă, adâncă de tort de 23 cm. Desprindeți eticheta dintr-o cutie goală de 400g și spălați-o bine. Ungeți exteriorul cutiei și înfășurați în hârtie de copt antiaderentă. Umpleți cutia cu o treime plină cu fasole de copt, orez sau leguminoase uscate (pentru a o cântări), apoi poziționați-o în mijlocul cositorului. Puneți amestecul de tort în jurul inelului, apoi neteziți partea superioară.
Coaceți la 160C/ventilator 140C/gaz 3 timp de 1 oră, apoi reduceți la 140C/ventilator 120C / gaz 1 și coaceți încă o oră sau până când o frigăruie iese curată.
În timp ce tortul este încă cald, folosiți frigăruia pentru a Pipera tortul cu găuri, aruncându-l până la capăt. Se dizolvă zahărul în ceai, se adaugă whisky-ul sau sucul de portocale, apoi se pune lingura peste suprafață. Dacă faceți tortul înainte de timp, hrăniți-l cu o înghițitură proaspătă de toddy fierbinte în fiecare săptămână, dar aveți grijă să nu faceți tortul ud. Poate fi păstrat timp de o lună bine învelit într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat. Dacă este scurt la timp, tortul poate fi făcut în aceeași zi în care îl decorați.
Pentru a decora, bateți ușor albușul de ou, apoi puneți zahărul tos pe o farfurie sau tavă plată. Scufundați vârfurile frunzelor în albușul de ou, scuturați orice exces, apoi înmuiați în zahăr pentru a acoperi. Lăsați să se usuce în timp ce acoperiți tortul cu marțipan. Dacă afinele dvs. sunt înghețate, lăsați-le pe câteva foi de prosop de bucătărie în această etapă pentru a se dezgheța și usca, altfel sucul va intra în glazură.
Rulați marțipanul într-un cerc de 23 cm, modelându-l într-o rundă cu mâinile. Alternativ, rulați marțipanul puțin mai mare decât aveți nevoie, apoi tăiați o rundă folosind baza de cutii de tort ca ghid. Întoarce marțipanul.
Ungeți vârful tortului cu gem, apoi puneți-l, cu partea de gem în jos, pe marțipan.
Faceți gaura în mijloc. Folosind cutia, împingeți prin orificiul din centrul tortului și scoateți excesul de marțipan acesta este cel mai simplu mod de a vă asigura că gaura din acoperire se potrivește cu gaura din tort. Întoarceți tortul în sus și așezați-vă pe o farfurie de tort.
Cerneti zaharul glazurat, apoi bateti cu albusul de ou pana se ingroasa si se omogenizeaza.
Se întinde peste marțipan cu un cuțit palet, apoi se decorează blatul cu afine, frunze de dafin și crenguțele de eucalipt înghețate. Lăsați să se stabilească peste noapte înainte de tăiere. Poate fi decorat până la o zi înainte. Păstrați tortul învelit în folie până la glazură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.