Tort Eclair
Tortul Eclair necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 436 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Tort Eclair, Tort Eclair, și Tort Eclair.
Instrucțiuni
Combinați apa și untul într-o cratiță; se încălzește până la fierbere.
Bateti faina pana se omogenizeaza; scoateți de pe foc.
Se toarnă amestecul într-un castron mediu; amestecați treptat în ouă.
Întindeți într-o tigaie unsă de 13"x9"; coaceți la 350 de grade timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor; apăsați ușor crusta coaptă și lăsați-o deoparte.
Cu un mixer electric la viteză medie, bateți împreună crema de brânză, laptele și amestecul de budincă timp de 2 minute; răspândit peste crustă. La frigider până se întărește.
La momentul servirii, întindeți cu topping biciuit; stropiți cu sirop de ciocolată.