Tort Dublu Cu Mere

Tort Dublu Cu Mere
Dacă aveți despre 45 minute pentru a petrece în bucătărie, tort dublu de mere ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 210 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă din rețetele mele necesită cuișoare măcinate, mere, unt și zară. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Tort Dublu Cu Nuci De Mere, Tort dublu Bundt cu mere cu glazură de lămâie, și Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (dintr-un amestec de tort) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înveliți un aragaz electric lent rotund de 5 litri cu spray de gătit. Linia de jos a aragazului lent cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Aragaz LentAragaz Lent
2
Așezați 2 benzi de hârtie pergament (lungime de 30 inci) într-un model X sub căptușeală de hârtie pergament în aragaz lent. Înveliți pergamentul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Aragaz LentAragaz Lent
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, zahărul brun și următoarele 6 ingrediente (prin cuișoare) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați sosul de mere și următoarele 4 ingrediente (prin ou) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de mere în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează. Se amestecă mărul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în aragazul lent pregătit, răspândindu-se într-un strat uniform. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când este umflat și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Tăiați în pene.
9
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista