Tort Delicios Cu Lămâie

Tort Delicios Cu Lămâie
Tortul delicios cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 452 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Cap la magazin și ridica amestec tort de lamaie, ulei vegetal, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 16%. Încercați Tort Delicios Cu Lămâie, Tort Delicios Cu Strat De Lămâie, și Tort Delicios De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un pachet sau o tigaie cu tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți ouăle până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați amestec de budincă, amestec de tort, apă și ulei; bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În ultimele 5 minute de coacere, pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Amestecați sucul de lămâie și 3 căni de zahăr de cofetărie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se încălzește până la fierbere.
9
Se toarnă glazura fierbinte peste tortul fierbinte și se lasă să se răcească aproximativ 1 oră. Răsturnați cu grijă tortul pe platoul de servire. Finalizați cu un praf ușor de zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista