Tort De Șifon Pandan
Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, frunze de pandan, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Șifon Pandan, Tort cu nucă de cocos și pandan, și Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia inferioară a tăvii cu tub de 10 inci cu hârtie pergament.
Așezați frunzele de pandan tocate în robotul de bucătărie și adăugați 2 linguri de apă. Amestecați până când frunzele sunt pulverizate, aproximativ 1 minut (adăugați o lingură suplimentară de apă dacă amestecul este prea gros pentru a se amesteca). Tulpina amestec deși tifon, stoarcere bine pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Ar trebui să aveți 3 până la 4 linguri de suc.
Într-un castron mare, bateți 6 gălbenușuri cu 1/2 cană de zahăr până când sunt foarte ușoare, aproximativ 1 minut.
Bateți în ulei până se combină.
Bateți laptele de cocos, extractul de pandan și 3 linguri de suc de pandan până se combină.
Cerneti faina de tort, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Bateți ușor amestecul de făină în amestecul pandan până se omogenizează.
Folosind mixerul în picioare prevăzut cu accesoriu pentru bici, bateți 9 albușuri de ou la viteză medie mică până se spumează.
Adăugați cremă de tartru, creșteți viteza la mediu și continuați să bateți până când bezea începe să pară opacă. Creșteți viteza la mediu mare și adăugați încet restul de 1/2 cană de zahăr. Continuați să bateți până când bezea atinge vârful rigid, dar nu uscat.
Îndoiți 1/3 de bezea în aluat până se combină. Îndoiți cu grijă bezea rămasă în două etape până când se combină, având grijă să nu dezumflați bezea.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci și se coace până când tortul este auriu deasupra, setat și frigăruia lungă introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Tort complet rece în tigaie, aproximativ 2 ore. Inversați pe placa de servire pentru a servi.