Tort De Șifon Pandan

Tort De Șifon Pandan
Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, frunze de pandan, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Șifon Pandan, Tort cu nucă de cocos și pandan, și Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia inferioară a tăvii cu tub de 10 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați frunzele de pandan tocate în robotul de bucătărie și adăugați 2 linguri de apă. Amestecați până când frunzele sunt pulverizate, aproximativ 1 minut (adăugați o lingură suplimentară de apă dacă amestecul este prea gros pentru a se amesteca). Tulpina amestec deși tifon, stoarcere bine pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Ar trebui să aveți 3 până la 4 linguri de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
3
Într-un castron mare, bateți 6 gălbenușuri cu 1/2 cană de zahăr până când sunt foarte ușoare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți în ulei până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Bateți laptele de cocos, extractul de pandan și 3 linguri de suc de pandan până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Cerneti faina de tort, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Bateți ușor amestecul de făină în amestecul pandan până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Folosind mixerul în picioare prevăzut cu accesoriu pentru bici, bateți 9 albușuri de ou la viteză medie mică până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați cremă de tartru, creșteți viteza la mediu și continuați să bateți până când bezea începe să pară opacă. Creșteți viteza la mediu mare și adăugați încet restul de 1/2 cană de zahăr. Continuați să bateți până când bezea atinge vârful rigid, dar nu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Îndoiți 1/3 de bezea în aluat până se combină. Îndoiți cu grijă bezea rămasă în două etape până când se combină, având grijă să nu dezumflați bezea.
10
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci și se coace până când tortul este auriu deasupra, setat și frigăruia lungă introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Tort complet rece în tigaie, aproximativ 2 ore. Inversați pe placa de servire pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista