Tort De Șifon Cu Mentă

Tort De Șifon Cu Mentă
Tortul cu șifon de mentă este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest desert are 463 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Peppermint Oreo Chiffon Pie, Tort de ciocolată cu mentă cu glazură de unt de mentă, și Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari}.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Separați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Cernem făina de tort, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și adăugați uleiul, gălbenușurile de ou, apa, extractul de mentă și extractul de vanilie. Bateți cu mixerul la foc mic timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Bateți albușurile cu cremă de tarter până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor albii în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Se toarnă 1/3 din aluat într-un bol separat și se nuanțează cu colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Alternează linguri mari de aluat roșu și simplu într-un tub ungar sau o tigaie bundt. Treceți un cuțit sau o spatulă prin aluat pentru a face un efect învârtit.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
7
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 55 de minute. Creșteți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 15 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe raft. Odată răcit, scoateți din tigaie și îngheț, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista