Tort De Șifon Cu Mentă
Tortul cu șifon de mentă este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest desert are 463 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Peppermint Oreo Chiffon Pie, Tort de ciocolată cu mentă cu glazură de unt de mentă, și Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Cernem făina de tort, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și adăugați uleiul, gălbenușurile de ou, apa, extractul de mentă și extractul de vanilie. Bateți cu mixerul la foc mic timp de 1 minut.
Bateți albușurile cu cremă de tarter până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor albii în amestecul de gălbenușuri.
Se toarnă 1/3 din aluat într-un bol separat și se nuanțează cu colorantul alimentar.
Alternează linguri mari de aluat roșu și simplu într-un tub ungar sau o tigaie bundt. Treceți un cuțit sau o spatulă prin aluat pentru a face un efect învârtit.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 55 de minute. Creșteți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 15 minute sau până când ați terminat.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe raft. Odată răcit, scoateți din tigaie și îngheț, dacă doriți.