Tort De Șifon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chiffon Cake. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de extract de lămâie, făină de tort, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Tort De Cacao Fierbinte Chiffon {Tort Felie Brutari}, Tort De Șifon, și Tort De Șifon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Spălați o tigaie cu tub de mâncare înger de 10 inci în apă fierbinte cu săpun pentru a vă asigura că nu conține grăsimi.
Măsurați făina, zahărul, praful de copt și sarea în sită. Cerne în castron. Faceți o fântână; adăugați ulei, gălbenușuri de ou, apă, vanilie și aromă de lămâie în fântână în ordinea dată. Pune deoparte. Nu bate.
Într-un bol mare de amestecare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când sunt foarte rigide. Pune deoparte.
Folosind aceleași bătăi, bateți aluatul de gălbenuș de ou până când este neted și ușor.
Se toarnă treptat peste albușuri, împăturindu-se cu spatula de cauciuc. Nu amestecați.
Se toarnă aluatul în tigaia cu tub angel food.
Coaceți timp de 55 de minute. Creșteți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți 10 până la 15 minute până când ați terminat. Inversați tigaia până se răcește.