Această rețetă face 12 porții cu 506 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați M ' anncha (tort de șarpe), Slinky șarpele (tort), și M ' anncha – tort de șarpe marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
2
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 13" x 9"; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați brânza ricotta, ouăle, zahărul și vanilia. Turnați cu grijă amestecul peste aluatul de tort; nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Coaceți la 350 de grade timp de o oră și 10 minute. Tort rece complet în tigaie. Într-un castron, amestecați laptele și amestecul de budincă uscată; pliați în topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Amestec De Budincă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bateti
Bol
Tigaie
4
Se întinde peste tortul răcit. Pentru decorarea șarpelui, colorați 1 cană topping biciuit cu colorant alimentar verde. Țeavă deasupra tortului în formă de șarpe. Colorați 3 linguri de topping bătut cu colorant alimentar galben. Țeavă două puncte pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor Verzi
Biciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Adăugați limba din piele de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
6
Se presară cu zaharuri colorate. Dați la frigider până când este gata de servit.