Tort De Șampanie I

Tort de șampanie aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Tort Cu Cană De Șampanie, și Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie cu căpșuni # sundaysupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 10 inci.
Într-un castron mare, smântână împreună unt și zahăr până când sunt foarte ușoare și pufoase. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna, apoi amestecati in amestec crem alternativ cu sampanie.
Într-un castron mare curat, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat pentru a-l ușura, apoi pliați în albușurile rămase.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.