Tort De Înghețată Peach Cobbler
Piersic Cizmar inghetata tort ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 791 calorii, 10g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piersici, nuci pecan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Cizmar Inghetata, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 1/4 căni de zahăr granulat, sucul de lămâie și piersicile într-o oală mare; lasa sa stea 15 minute. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la minim și se gătește până când piersicile sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați 3/4 cană de piersici cu o lingură pliată și refrigerați pentru topping. Pureați piersicile rămase și lichidul de gătit într-un blender; transferați într-un bol și congelați până la foarte gros, aproximativ 1 oră.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și tapetați o foaie de copt cu folie. Zdrobiți grosolan biscuiții graham și aruncați cu restul de 1/4 cană de zahăr granulat, nucile pecan și untul pe foaia de copt pregătită; se întinde într-un strat subțire.
Coaceți 7 minute, apoi amestecați și continuați să coaceți până se rumenesc, încă 6 până la 10 minute.
Se lasă să se răcească și să se întărească, apoi se sfărâmă și se lasă deoparte.
Lăsați 2 halbe de înghețată să se înmoaie la temperatura camerei până se poate răspândi, aproximativ 10 minute. Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul și părțile laterale cu folie de plastic, lăsând o consolă de 2 inci.
Întindeți înghețata înmuiată în tigaia pregătită, apoi acoperiți uniform cu piureul de piersici. Congelați până când piureul este ferm, aproximativ 45 de minute.
Lăsați restul de 2 halbe de înghețată să se înmoaie, 10 minute, apoi întindeți peste piureul de piersici.
Se presară cu 1 cană din amestecul de pecan și se presează în înghețată.
Tăiați prăjiturile cu lire pe lungime în felii groase de 1 1/2 inci; aranjați feliile într-un singur strat deasupra înghețatei, tundând după cum este necesar. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până când este ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Bateți smântâna grea, zahărul cofetarilor și vanilia într-un bol cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Descoperiți tortul, apoi inversați pe o farfurie; scoateți inelul cu formă de arc și folia de plastic rămasă. Acoperiți partea superioară și părțile laterale cu frisca. Se acoperă cu piersicile rezervate și amestecul de pecan rămas. Congelați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.