Tort De Înghețată Mocha
Tort de înghețată Mochan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 645 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frișcă, pudră de cacao, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Amestecați cookie-urile în procesor până când sunt măcinate fin.
Adăugați unt topit; procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci. Congelați până la ferm, aproximativ 10 minute.
Așezați înghețata într-un castron mare. Tăiați fin boabele de cafea în procesor.
Se adaugă în castron cu înghețată; se amestecă până se omogenizează bine.
Transferați amestecul de înghețată în tigaia căptușită cu crustă. Suprafață netedă. Acoperiți cu folie de plastic. Congelați peste noapte.
Combinați frisca și vanilia într-un alt castron mare. Cerneti zaharul pudra si cacao peste. Folosind mixerul electric, bateți până se formează vârfuri moi.
Întindeți amestecul deasupra tortului. Congelați până când crema este setată, cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați înghețat.)
Presărați așchii de ciocolată deasupra tortului. Rulați cuțitul între părțile pan și tort pentru a slăbi.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Folosind spatula de metal mic sau cuțit, părți tort netede.
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei răcoroase cu 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "