Tort de înghețată de dovleac cu crustă de ghimbir
Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu ghimbir, condimente pentru plăcintă cu dovleac, dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Înghețată De Dovleac Fără Putină, și Dovleac Ghimbir Torte.
Instrucțiuni
Așezați aproximativ o treime din fursecuri într-o pungă de plastic cu fermoar, sigilați punga și rulați cu un sucitor până când fursecurile sunt zdrobite fin; se toarnă într-o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă (cel puțin 2 in. înalt). Repetați pentru a zdrobi cookie-urile rămase (aveți nevoie de 1 3/4 cești în total) și turnați în tigaie.
Adăugați zahăr și unt și amestecați. Apăsați amestecul de cookie-uri peste partea de jos și aproximativ 1 inch în sus laturile tigaiei.
Coaceți crusta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute, apoi răciți sau congelați până la rece, 5 până la 10 minute.
Într-un castron mare răcit, amestecați dovleacul, condimentul de plăcintă cu dovleac și 1/4 cană din toppingul de caramel până se omogenizează.
Adăugați înghețată și amestecați până se omogenizează.
Lucrând rapid, lingurați aproximativ o treime din amestecul de înghețată în crusta rece.
Stropiți cu 2 linguri de topping de caramel și 2 linguri de sos de fudge (dacă sosul de fudge este prea rigid, încălziți ușor într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând o dată, doar până când este fluid, 15 până la 30 de secunde); presărați jumătate din nucile confiate deasupra. Repetați cu încă două straturi, omițând piulițele pe stratul superior. Se îngheață până se solidifică, aproximativ 5 ore, apoi se acoperă și se îngheață până la 1 săptămână.
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, scoateți părțile laterale din tigaie, puneți torte pe o farfurie de servire și lăsați să stea la frigider pentru a se înmuia ușor.
Se servește cu topping suplimentar de caramel și sos de fudge (cald și se amestecă din nou dacă este prea rigid) pentru a adăuga după gust.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.