Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată

Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată
Tort de înghețată cu mentă-ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 286 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână betty butter recipe chocolate cake mix, frișcă, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată, Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar a două tigăi rotunde de tort de 9 inci; căptușiți fundul cu hârtie cerată. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Lingurați uniform în tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 9 inci. Se răcește în tigăi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire.
4
Îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
5
Tapetați tava rotundă de tort de 9 inci cu folie. Lingura și răspândirea înghețată uniform în tigaie. Acoperiți cu folie; congelați până când este complet înghețat, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Pe placa de servire, Așezați 1 strat de tort cu partea rotunjită în jos.
7
Scoateți înghețata din tigaie; îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Așezați deasupra tortului. Se acoperă cu stratul de tort rămas, cu partea rotunjită în sus.
9
Într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și culoarea alimentelor la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu frișcă. Congelați aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista