Tort De Înghețată Cu Ciocolată Albă-Cireșe
Tort de înghețată cu ciocolată albă-cireș ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 410 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 74 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână topping de fudge, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ 10 Lire Cherry Challenge: Cherry Ciocolata Chip Inghetata, Fursecuri Cu Ciocolată Albă Cu Cireșe, și Fursecuri Cu Ciocolată Albă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, apa, uleiul și albușurile de ou cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute (aluatul va fi foarte gros).
Coaceți 29 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Între timp, puneți înghețata la frigider 1 oră pentru a se înmuia.
Tăiați tortul în pătrate de 1 până la 1 1/2 inch cu cuțit zimțat. Într-un castron foarte mare, amestecați înghețata până când este foarte moale.
Adăugați pătrate de tort; se amestecă până când tortul este acoperit (bucățile de tort se vor rupe). Se amestecă amestecul înapoi în tigaie. Suprafață netedă. Congelați aproximativ 3 ore sau până când este ferm.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți frișca până când este fierbinte, dar nu fierbe. Se amestecă ciocolata albă tocată până se topește și se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un castron mic. Refrigerați 1 oră 30 minute până la 2 ore sau până la rece.
Bateți amestecul de ciocolată albă la viteză mare până când se formează vârfuri moi (nu exagerați sau amestecul va părea coagulat).
Se întinde peste tortul cu înghețată.
În punga de plastic pentru depozitarea alimentelor cu microunde, puneți topping de fudge fierbinte; sigilați punga. Cuptor cu microunde la mare aproximativ 15 secunde sau până la topire; strângeți punga până când toppingul este neted.
Taie colț mic de sac; stoarce sac pentru a burniță topping peste tort.
Serviți imediat sau acoperiți și congelați.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.