Tort De Înger De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înger de Crăciun. Această rețetă face 10 porții cu 664 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bomboane, fursecuri cu napolitane, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Angel Food Bomboane De Crăciun, Angel Wing Cookie-Uri Și Un Hoț De Crăciun, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray de jos numai de 13x9-inch pan cu spray de gătit se lipeasca. Linia de jos cu hârtie cerată; pulverizați și hârtie ușor făină. Spray generos și făină 10-oz. Cupa custard.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul și albușurile de ou; bate la viteză mică până se umezește. Bateți 2 minute la viteză medie.
Se toarnă 1/2 cană de aluat în ceașcă de cremă pulverizată și făinată.
Se toarnă aluatul rămas uniform în tigaia căptușită cu hârtie pulverizată și făinată.
Coaceți la 350 de grade F. până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Coaceți cupa cu cremă timp de 20 până la 30 de minute; coaceți tigaia de 13x9 inci timp de 28 până la 33 de minute. Se răcește prăjiturile în tigaie și ceașcă timp de 15 minute. Inversați prăjiturile pe grătar; scoateți tigaia, ceașca și hârtia. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Inversați tortul mare pe tava de servire plată sau pe carton acoperit cu folie de 20x15 inci. Pentru a forma forma de înger, începând din centrul unei laturi scurte, faceți 2 tăieturi diagonale în colțurile laturii scurte opuse, formând o piesă triunghiulară în centru. Separați piesa 1 și 2 de piesa 3 în partea de jos a tortului pentru a forma aripi. (Vezi diagrame.)
Pentru Halo înger și cap, aplatiza folie copt ceașcă; loc la punctul de centru triunghi între aripi. Inversați tortul rotund mic pe halo.
În castron mediu, combinați glazura și toppingul bătut; se amestecă bine. Rezervați 1/4 cană amestec de glazură pentru păr. Frost părți și vârfuri de bucăți de tort.
Presărați nucă de cocos peste aripi.
Presărați aripile cu sclipici comestibile.
Așezați bomboane pe tort pentru ochi, gură și nasturi.
Adăugați culoarea galbenă a alimentelor la glazura rezervată; amestecați bine.
Răspândirea sau înghețarea țevii pe cap pentru păr.
Tăiați cookie-ul de napolitane și adăugați la tort pentru songbook. Atașați bomboane mici cu glazură pentru mâini. A se păstra la frigider.