Tort De Înger De Crăciun

Tort De Înger De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înger de Crăciun. Această rețetă face 10 porții cu 664 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bomboane, fursecuri cu napolitane, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Angel Food Bomboane De Crăciun, Angel Wing Cookie-Uri Și Un Hoț De Crăciun, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray de jos numai de 13x9-inch pan cu spray de gătit se lipeasca. Linia de jos cu hârtie cerată; pulverizați și hârtie ușor făină. Spray generos și făină 10-oz. Cupa custard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul și albușurile de ou; bate la viteză mică până se umezește. Bateți 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă 1/2 cană de aluat în ceașcă de cremă pulverizată și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
4
Se toarnă aluatul rămas uniform în tigaia căptușită cu hârtie pulverizată și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F. până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți cupa cu cremă timp de 20 până la 30 de minute; coaceți tigaia de 13x9 inci timp de 28 până la 33 de minute. Se răcește prăjiturile în tigaie și ceașcă timp de 15 minute. Inversați prăjiturile pe grătar; scoateți tigaia, ceașca și hârtia. Se răcește 30 de minute sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Inversați tortul mare pe tava de servire plată sau pe carton acoperit cu folie de 20x15 inci. Pentru a forma forma de înger, începând din centrul unei laturi scurte, faceți 2 tăieturi diagonale în colțurile laturii scurte opuse, formând o piesă triunghiulară în centru. Separați piesa 1 și 2 de piesa 3 în partea de jos a tortului pentru a forma aripi. (Vezi diagrame.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Pentru Halo înger și cap, aplatiza folie copt ceașcă; loc la punctul de centru triunghi între aripi. Inversați tortul rotund mic pe halo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
În castron mediu, combinați glazura și toppingul bătut; se amestecă bine. Rezervați 1/4 cană amestec de glazură pentru păr. Frost părți și vârfuri de bucăți de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Presărați nucă de cocos peste aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Aripi De PuiAripi De Pui
11
Presărați aripile cu sclipici comestibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
12
Așezați bomboane pe tort pentru ochi, gură și nasturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
13
Adăugați culoarea galbenă a alimentelor la glazura rezervată; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor GalbeneCuloarea Alimentelor Galbene
GlazuraGlazura
14
Răspândirea sau înghețarea țevii pe cap pentru păr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
15
Tăiați cookie-ul de napolitane și adăugați la tort pentru songbook. Atașați bomboane mici cu glazură pentru mâini. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BomboaneBomboane
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista