Tort De Înger De Ciocolată
Chocolate Angel Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacerea cacao, extract de vanillan, ciocolată opțională și albușuri de ou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Chocolate Chip Angel Food Cake cu ganache de ciocolată, Tort De Înger De Ciocolată, și Tort De Înger De Ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti impreuna zaharul cofetarilor, faina si cacao de trei ori; pus deoparte.
Adăugați cremă de tartru și sare în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, aproximativ 2 linguri la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană la un moment dat.
Lingura într-un 10-in negreased. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului la 375 CP timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc ușor și întregul blat pare uscat. Inversați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire.
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente de glazură; acoperiți și răciți timp de 1 oră. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Se întinde pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Garnisiți cu frunze de ciocolată, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "