Tort De Înger Cu Zmeură

Tort De Înger Cu Zmeură
Dacă 54 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul Raspberry Angel ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 20 de porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Un amestec de tort rotund de mâncare înger, topping de bici rece, gelatină cu aromă de zmeură jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Înger Cu Zmeură, Lemon zmeură înger tort {scăzut de grăsime}, și Tort de mâncare înger cu zmeură-ciocolată.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați fructe de pădure; se amestecă până se decongelează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3
Se toarnă în tigaie rotundă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Aranjați feliile de tort în cercuri concentrice peste gelatină, cu felii suprapuse după cum este necesar pentru a acoperi complet gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Refrigerați 3 ore sau până când gelatina este fermă. Desfaceți pe farfurie; top cu bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista