Tort De Înger Cu Cireșe-Migdale Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Tort De Înger Cu Cireșe-Migdale Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Tortul înger cu cireșe-migdale cu conținut scăzut de grăsimi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 236 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, suc de cireșe maraschino, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort De Înger Cu Cireșe-Migdale Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort, apă rece și extrageți cu un mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut. Îndoiți cu grijă cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
CireșeCireșe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
3
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe sticla de sticlă sau așezați marginile pe 2 până la 4 cutii de înălțime egală până când tortul este complet răcit, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul în jurul marginii tortului; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Într-un castron mediu, amestecați untul, zahărul pudră și suficient suc de cireșe pentru consistența de răspândire dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De CireșeSuc De Cireșe
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți glazura deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Garnisiți cu cireșe întregi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista