Tort De Înger Cu Cireșe De Ciocolată

Tort De Înger Cu Cireșe De Ciocolată
Tortul de înger cu cireșe de ciocolată durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de zahăr de cofetărie, unt, suc de cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Înger Cu Ciocolată Și Cireșe, Cherry Înger Tort Rola, și Tort Cu Mâncare Cherry Angel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Îndoiți cireșele și ciocolata în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lingurați ușor într-un 10-in negrăsit. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc ușor și întregul blat pare uscat. Inversați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți tortul pe o farfurie de servire.
6
Într-o cratiță mică, combinați untul, ciocolata și siropul de porumb. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topeste ciocolata. Se amestecă zahărul cofetarilor și sucul de cireșe până când glazura atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Stropiți peste tortul răcit.
8
Garnisiți cu cireșe și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista