Tort de zmeură ripple

Tort de zmeură ripple
Tortul Raspberry ripple ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 378 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână marshmallow, făină auto-crescătoare, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Tort De Zmeură Ripple, Tort De Zmeură Ripple, și Tort de cheesecake Raspberry Ripple pentru clubul de prăjituri Clandestine.

Instrucțiuni

1
Ungeți o formă de tort adâncă de 23 cm, cu fundul liber și tăiați un cerc de pergament de copt pentru a se potrivi în fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Tăiați o fâșie groasă de pergament pentru a se potrivi în jurul părții laterale a cositorului.
3
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Puneți zahărul și untul într-un bol mare de amestecare. Folosind un tel electric (sau o lingură de lemn dacă aveți mai mult timp și energie), bateți-le împreună până când sunt cremoase și moi. Crăpați ouăle, unul câte unul, dând o bătaie bună după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de vanilie, apoi făina și praful de copt, apoi se amestecă prin lapte pentru a slăbi amestecul. Amestecați cu grijă jumătate din zmeură, asigurându-vă că nu amestecați prea energic sau se vor destrăma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Gatiti tortul timp de 25-30 de minute pana cand este aproape fiert. Apoi, scoateți-l cu grijă din cuptor. Împrăștiați marshmallows peste tot tortul, încercând să lăsați o margine de 2 cm în jurul marginii cositorului, deoarece marshmallows se vor extinde la gătit, apoi introduceți zmeura în orice goluri. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute până când tortul s-a fiert complet și marshmallows sunt ușor rumenite și lipicioase. Se lasă timp de 5 minute, apoi se scoate din tablă, se taie și se mănâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista