Tort De Zmeură-Mocha
Această rețetă servește 16. Dacă 99 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul de zmeură-Mocha ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 248 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, amestec de topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Strat De Mocha Cu Zmeură De Ciocolată, Tort de prăjitură cu brânză Oreo Mocha cu zmeură cu cafea parașută, și Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind cafeaua cu apă.
Se toarnă aluatul în tigăi rotunde de 2 (8 inci).
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă.
Scoateți prăjiturile din tigăi. Puneți mai multe găuri în fiecare strat de tort cu o culegere de lemn.
Periați straturile calde de tort cu răspândire de zmeură topită.
Lăsați să se răcească complet pe rafturile de sârmă.
Combinați amestecul de cacao și amestecul de topping bătut într-un castron mare.
Adăugați lapte și vanilie; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează. Bateți la viteză mare timp de 4 minute sau până se formează vârfuri moi.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; deasupra cu jumătate de glazură. Primul strat superior cu al doilea strat de tort; întindeți glazura rămasă pe părțile laterale și partea superioară a tortului. Răciți tortul înghețat până când este gata de servit.